Szerintetek fehérebb vagy barnább bőrön mutat jobban a tetoválás?
Figyelt kérdés
Elég fehér bőrű vagyok.. De nagyon szeretnék már régóta tetoválást.. Karra, mellkasra. És nem tudom hogy előtte kiszolizzam magam.. ilyen alap barnára.. vagy pedig nyugodtan tetováltathatok így is mert jól fog mutatni.. Azt tudom hogy tetoválás után jó pár hónapig nem lehetne szolizni. Mit tanácsoltok?2021. máj. 17. 16:19
1/7 Metionin válasza:
Fehéren. De amúgy tetkó előtt ne szolizz, ne napozz. Bár utána sem érdemes ha nem akarod, hogy kifakuljon a tetkó.
3/7 anonim válasza:
Barnán eléggé ci...cickányos külsőt kölcsönöz. Inkább fehér.
5/7 anonim válasza:
A Pantone PR0-L1 szín a legideálisabb.
6/7 anonim válasza:
Nekem anno azt mondta a tetoválóm hogy ő jobban szeret kifejezetten sápadt fehér emberekre tetoválni mert sokkal jobban látszanak a színek, szóval semmiképp se hátrány ha fehér a bőröd.
7/7 anonim válasza:
Fehér. Tetoválóként mondom hogy sokkal jobb fehér, hidratált bőrre dolgozni. Szép élénk marad a színes és a fekete tetoválás is. Barna bőrön semmi se mutat úgy sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!