Mennyire nagy baj ha leszedtem pár hámlást a kezemen ?
Figyelt kérdés
szoasztok, sajnos ahogy gyógyul a tetoválás és hámlik, sajnos leszedtem úgymond rásegítettem a hámlásnak lejönni :),
nem sokat csak keveset, most mi lesz ennek a köcetkezménye? ahol leszedtem ott ki fog potyogni a festék?
2021. máj. 11. 18:06
11/16 anonim válasza:
Azért mert a hámlás természetes folyamat a bőr lecsipegetése meg nem, te degenerált.
12/16 A kérdező kommentje:
akkor csak nem lehet leszedni a hámlást te nyomorult
2021. máj. 11. 20:04
13/16 anonim válasza:
Sok sikert a valóság elleni küzdelmeidhez! Vár a közmunka vagány tetkósa az úrnak...
14/16 A kérdező kommentje:
nagyon lelki problémás gyerek lehetsz te, szerintem mond apádnak hogy kevesebbet verjen
2021. máj. 11. 20:16
15/16 anonim válasza:
Festéket a második bőr rétegbe az az a irha rétegbe dolgozzuk bele. Tetoválás gyógyulása nem feltétlenül jár hamlással. Bepantenbe vannak olyan anyagok amik elő segítik a hámlást ez által a felső elhalt bőr rétegek le peregnek majd egy új réteg vesszi át a helyet. Ez lesz a baba bőröd. Baba bőr még kicsit csillog, vékony ezt majd később elmúlik mikor már rendesen megerősödik. Igazából avval van a baj ha te leszeded ami már le hamlik véletlenul fel szakithatod vele a bőröd és ahol fel szakadt ott nem marad festék. Érdemes megvárni még természetesen lepereg a hám réteg illetve ilyenkor érdemes úgy kremezni hogy ne szedd le vele közben. Várd meg még magától lepereg. Üdv egy tetováló
16/16 anonim válasza:
Miért nem tudod megvárni, amíg magától lejön, hogy egész biztosan jól gyógyuljon? Miért kell cseszegetni meg csipkedni? Ne legyél már ennyire türelmetlen, mégiscsak egy sebről van szó, attól nem lesz jobb ha ki tudja milyen bacis kézzel nyúlkálsz hozzá. Egyébként ez azért hülye kérdés, mert még a hülye is tudja, hogy nem szabad piszkálni amíg be nem gyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!