Egyetemen tetoválás?
Figyelt kérdés
Győrbe szeretnék menni építeszmérnökire, viszont imádom a tetkókat.(sok kicsi, extrább helyen is pl nyak) Kifognak ezért esetleg nézni nagyon?Vagy őket már ennyire nem érdeklik, mert tudnak “a korral haladni”?.Válaszokat előre is köszi. 18/L2021. máj. 8. 11:53
2/7 anonim válasza:
Győrben vagyok, építészmérnökin. Hát.. kinézni nem fognak, talán az idősebb tanárok egy kicsit. Vannak is már tetkóid vagy csak tervezed őket?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, van egypár.És még tervezek is.Meg persze pc-k, de csak orrban, az gobdolom annyira nem vészes.
2021. máj. 8. 12:23
4/7 anonim válasza:
Ki fogsz tűnni az amúgy fix 😕 legalább majd megismerlek 😂😂😜
5/7 anonim válasza:
Nem igazán fog érdekelni senkit. Konzervatívabb emberek persze mindenhol vannak, de problémád nem hiszem, hogy lenne belőle. Én is ide járok, csak másik szakra és volt olyan szaktársam, akinek látható helyen voltak tetoválásai és soha nem hallottam, hogy bárki megjegyzést tenne rá.
6/7 Metionin válasza:
Senkit nem érdekel. Én spec. kivarrva oktatok egyetemen :D és nem egy tetovált tanárom volt anno nekem is.
7/7 $$$$$ válasza:
Senkit se fog zavarni. Én gépészmérnökin vagyok. Van egy pár tetkóm nekem is. Meg jó pár csoporttársamnak is.Senkit se erdekel. Sőt még olyan tanárom is van akinek van tetkója. Eddig semmi negatívum nem ért a tetkoim miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!