Milyen hátrányokat jelenthet az életben, ha sok tetoválásom van?
Szertnék tetoválásokat magamra. Extrémkedni nem akarok, viszont azért nem csak ilyen egyszerű feliratokat akarok magamra.
Szeretnék a karjaimra (alkarra és felkarra is) ilyen nagyobb mintákat, meg a hátamra, a mellkasomra és a lábaimra is. (comb, boka)
Ha ennyi tetoválásom van, ez az életben milyen hátrányokkal járhat? Tényleg nehezebb így állást találni meg ilyenek? Mert épp jogi pályára készülök. Hátrányba kerül egy tetovált ember egy nem tetoválthoz képest valamilyen szempontból az életben?
Az első benyomás úgy 80%-ban a külső alapján történik. A tetkó pedig sok embernél a hivalkodással, proli életmóddal vagy sittes évekkel egyenlő.
Az emberek imádják beskatulyázni egymást. Ez van.
Nekem volt/van 2 agyontetovált kollégám(recepción dolgoznak) és kutyát nem érdekli. Igaz ez magán egészségügyi intézmény nem jogi pálya.
Szerintem manapság már nem számít annyit mint régen.
Egyébként a tetoválásra is igaz, hogy a kevesebb több.
Mégha összefüggő a minta pl egy karon az jól is ki tud nézni, de ha összevissza, koncepció nélkül vannak a minták az már szerintem nem szép.
Illetve azt is vedd számításba, hogy időnként frissíteni is kell vagy ha megunod akkor az eltávolítás több mint a tetoválás ára. Ezen kívül én a fekete színű tetoválást javasolnám a színes helyett.
6 éve ügyfelekhez járok úgy hogy a fejemen is van.
Teljesen munkáltató függő.
Normális helyen a szakmai tudásod számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!