Hogyan készítsek tetoválást házilag?
Milyen tű kell hozzá? Valami speckó fertőtlenítő kell, vagy elég mondjuk a kék szesz? Hol tudom ezeket beszerezni?
Kérlek olyanokat, hogy "ne csinálj házilag, mert ronda lesz" mellőzzétek, ezen kívül bármilyen hozzászólást szívesen fogadok! :)
Ne csinálj házilag, mert elfertőződhet és akár súlyos problémád (pl le kell vágni a lábad) lehet belőle.
Úgy amúgy börtönben golyóstollból kaparnak hozzá tintát és egy sima tűvel ütögetik bele a bőrbe, ha szerencsés az ember, akkor ő volt az első annál a tűnél, mert egyéb esetben elég sanszos a HIV. Mondjuk erre végképp vonatkozik a fentebbi mondat és úgy is fog kinézni.
Inkább ne csinálj otthon.
Menj el egy igényes szalonba, szerintem megéri az egészségedet.
Igen, de rendes tűre gondoltam, mármint amit a tetoválók is használnak. Olyat hol lehet venni?
Egyik barátom csinált magának régebb egyet, és nagyon király lett, csak már nem tartom vele a kapcsolatot sajnos. Egyébként én rajzzal foglalkozom, szóval ezért csinálnám meg inkább én magamnak
Nem is az a lényeg, hogy neked tetszik-e, hanem hogy nekem mi a véleményem róla. :)))
Amúgy csak azért írtam le hogy végül megcsináltam magamnak, hogyha esetleg valakinek hasonló gondolatai lennének lássa, hogy simán sikerülhet. Csak előtte kicsit gyakoroljátok be a mintát, illetve az ilyen alap dolgokra hogy fertőtlenítés, új tű, tiszta tinta nagyon figyeljetek!! Meg nyilván csak akkor csináljátok magatoknak, hogyha bíztok a rajztudásotokban, illetve ha elbsszátok/nem teljesen úgy sikerül ahogy terveztétek is szeretni fogjátok/lesz bennetek annyi kreativitás, hogy kijavítsátok.
Persze ajánlgass csak egy életveszélyes dolgot másoknak a neten. Hátha a sok kis majom utánad csinálja. Jó, hogy nem házi botoxolást reklámozol.
Gondolom a következő projekteda házi piercing lessz, hátha akkor elfogy a szerencséd.
Az, hogy te megúsztad, nem azt jelenti, hogy más is megfogja. Ez még rosszabb mintha dohányzást promotálnál, abból se feltétlen lesz rák, de nagy az esélye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!