Sok emberen láttatok már ilyen tetoválást élőben? Szerintetek nagyon ,,tömeg”?
Köszönöm a válaszokat! Igen, én is tömegnek gondolom, pedig szép. Van esetleg ötletetek, ami ugyanezt jelenti, de nem ,,carpe diem”? Magyarul is lehet, az tetszik, amit jelent. Sokat keresgéltem de nem találtam hasonló jelentésű tetoválást. Esetleg, a here and now-ot találtam még ami hasonló jelentésű, csak más nyelven, mert szerintem angolul is tömeg.:D
Van ezekhez hasonló jelentésű tetoválás ötletetek? Sokat segítenétek vele, sokat jelent nekem egy ilyen típusú mondat/szókapcsolat vagy szó.
Köszönöm az ötletet, de a más nyelvent úgy értettem, hogy olyan nyelven amit beszélek. De ha héber lennék akkor nagyon jó ötlet lenne, szép:)
Nyilván ismeretlenül senki nem tudja milyen nyelveken beszélek, de akkor maradjunk a magyarnál.:)
Bármennyi ötletet nagyon szívesen fogadok!:)
Az egyik főnököm ez van az alkarján csak isten ítélkezhet felletem (only god can judge
)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!