Melyiek azok a helyek, ahonnan nem látszódik ki a tetoválás?
Van egy tetkóm a vállamon, az csak akkor látszódik ha rövid ujjú felső van rajtam.
Viszont szeretnék magamra varratni egy olyan tetoválást, amit nem szeretnék ,,mutogatni,, hanem azt inkább magamnak.
A hülye válaszokat tartsátok meg magatoknak, köszi.
Azért mégse olyan helyet keresek, amitől meg akarnék halni, mivel elég nagyocska lenne.
Én az oldalamra gondoltam, habár jöhetnének még más javaslatok is, mivel ott isssszonyatosan csikis vagyok, és félek, hogy ,,megcsikiz,, a tű, és mindent szétverek ott(reflexből csapok/rugok...:D)
Köszi:)
Amit ruha takar. Nekem van a mellem alatt, csípőn, bordán, de amúgy a bokámon lévő is ritkán látszik, max nyáron, illetve a karomon is eltakarhatók, ha hosszú ujjú ruha van rajtam.
Egy átlagos hétköznapon pl. egyik tetoválásom sem látszik.
De pl comb, hát, derék, fenék a fentieken túl mind olyan helyek, amit könnyű eltakarni.
-Comb: csak rövidben látszik, ha a comb középtől felfelé van még rövidben sem, csak miniben.
-Intim, szeméremdomb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!