Milyen egy tetoválás?
A tetoválás helyétől függ, hogy milyen érzés. Nekem van a vállamon és a vádlimon, azok nem fájtak, csak kicsit kellemetlen érzés volt. Illetve attól is függ, hogy mekkora az inger/fájdalomküszöböd. Nekem kb közepes, nekem egyáltalán nem fájt. Viszont ismerek olyan embert is, az egyik olyan területen, ahol nem szokott fájni, fájdalomcsillapító gél kellett. De ez nem gyakori.
Amit ajánlok, hogy mindennek nézz utána. Magának a szalonnak, hogy kik dolgoznak ott, nézz referenciamunkákat, nézd meg, hogy milyen tintát használnak. Tetoválás után a kezelési útmutatót tartsd be, mert akkor lesz szép a minta.
Amúgy nem kell tőle félni. A tetováló mindent elmond, segít, és jól el tudsz vele beszélgetni a folyamat közben.
Nekem az alkarom belső oldalán van egy tetkóm. Számomra kellemes érzés volt, amikor csinálták. A kontúr vonal fájt egy kicsit, de a színezés már inkább kellemes bizsergés volt. Persze függ a testrésztől, az alkar nem érzékeny ilyen szempontból. Állítólag ott fáj jobban, ahol közel van a csonthoz a bőr. Utána fájt egy kicsit pár napig, nem folyamatosan, inkább csak bizonyos mozdulatokra. Lényegében egy horzsolásnak felel meg, de még annál is enyhébb fájdalom. Amiatt nyugodtan bevállalhatod.
Ha a mintában vagy bizonytalan, akkor inkább még várj vele! Akkor kell megcsináltatni, amikor már egyenesen hiányzik rólad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!