Elég alacsony a fájdalom küszöböm, és nagyon tartok a fájdalomtól. Mikor az orromat lőttek, nagyon megszenvedett velem a kozmetikus is mire megengedtem😂 de nagyon szeretnék szemöldök tetoválást. Mennyire fáj? Hogy kell elképzelni?
KÉRLEK CSAK OLYAN VÁLASZOLJON AKI ÁTÉLTE!!!
2021. ápr. 19. 12:27
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem olyan borzasztó mint amit elképzelsz. Olyan mint amikor a tűt húzgálod a bőrödön, de van érzéstelenítő. Orrpiercinget meg tetoválószalonban kell csinálni, nem kozmetikusnál. Szóval feleslegesen rinyálsz.
2021. ápr. 19. 12:35
2/6 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt! Mondjuk nekem a sima szemöldökszedés is...
2021. ápr. 19. 14:03
3/6 A kérdező kommentje:
Biztattak, hogy csináltassam meg vele, mert megvan a papírja róla. De nagyon megjártam, be is gyulladt és utána már az aranyat is kilökte a genny, szóval újra kell csináltatnom
2021. ápr. 19. 14:07
4/6 anonim válasza:
Apró megjegyzés a piercingről. Szalonban csináltasd, ahol nem lövik hanem tűvel szúrják, lehetőleg titán ékszerrel.
Na de a szemöldök. Először végig megy rajta egyszer, olyasmit képzelj el mint egy tetováló gép csak vékonyabb tűvel. Utána bekeni érzéstelenítővel (ahol én voltam ott olyat használt ami csak felsértett bőrön hat) utána kb olyan érzés mintha egy hegyes ceruzát húzogatnának rajta, az első kör kicsit nyilván rosszabb de őszintén szólva nekem előtte a gyanta és szedés jobban fájt.
2021. ápr. 20. 08:33
5/6 anonim válasza:
Nekem pl a bal szemöldököm jobban fájt, mint a jobb. A jobbnál majdnem elaludtam, a balt kicsit szúrta. De érzéstelenítő krémet kapsz rá, munka közben is, ha szólsz, hogy fáj. Már többször átestem rajta, nem komoly fájdalom. Inkább csikaró érzés, utána kicsit feszül, de simán megéri.
2021. máj. 4. 21:49
6/6 anonim válasza:
Az se mindegy, hogy milyet szeretnél, állítólag a gépi kevésbé fáj, de olyanom nem volt. A microblading az elején nem kellemes, sziszegtem közben rendesen, de utána, amikor már rá van kenve a zsibbasztó rendesen, akkor nem igazán lehet érezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!