Pillangó tetoválás fiún?
Figyelt kérdés
Erről a tetoválásról mit gondoltok?Alapvetően kicsit femininebb,de még fiún jól kinéző tetoválásokat szeretem.Színes tetkók kizárva.2021. ápr. 14. 12:37
2/17 anonim válasza:
nekem kifejezetten tetszik, női szemmel nekem semmi bajom vele:)
3/17 anonim válasza:
Szerintem az ilyesmi blackwork meg traditional tetoválások elég uniszexek, különben is, ha tetszik akkor hajrá, másoknak nem kell tetszenie, csak neked.
4/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki :) Hajrá!
5/17 anonim válasza:
Alapvetően a pillangó mint minta valóban nőiesebb, de ez elég korrekt. Ráadásul sokat számít az elhelyezés is, illetve hogy ha van már más tetkód, ahhoz passzol-e. Nekem több is van, most lett volna 3 új, de ugye nem lehet menni varratni, így csúszik kicsit. Te fogod hordani, ha tetszik, akkor hajrá. :)
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,igazából magán a tényen nem változtat bármit is kapok itt,ez nagyon én vagyok!Csak kíváncsi vagyok mások mit gondolnak róla!:) Köszönöm!
2021. ápr. 14. 13:37
7/17 anonim válasza:
Úgyis lesz olyan akinek nem tetszik majd, de akinek van tetoválása/támogatja a tetováltakat úgy en block, szerintem konkrét mintákat senki nem szólna le (rosszindulatú, bunkó emberek nyilván, de azokkal meg ki törődik), csak ha rossz a kivitelezés.
8/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nagyon helyes! A TE tested, a TE döntésed! Sok sikert, ha kész lesz, akkor majd dobj egy képet :)
9/17 anonim válasza:
A többivel együtt jó, de önmagában elég homár lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!