Ez mennyire jó ötlet? Nektek tetszene?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nektek tetszene? Vagy nagyon béna ötlet nek tartjatok? Feltételezzük ahová mentek tetovaltatni lenne egy kis doboz ahol egy bizonyos összegért pl 10-15ezer forintért. Huzhatnatok mintákat. Lenne benne kis minta közepes és nagy minta is. Kis mintaknal tényleg kis mintákra gondolok egyszerű vonalas pici. Közepesnel kicsit nagyobb, színesebb és a nagynal pedig mondjuk egy 7-8oras tetoválás. Melyik lenne jobb ha teljesen random lenne vagy huzz mondjuk az illető kis tetkot akkor 100kis mintából valogathat és így tovább...2021. ápr. 13. 22:21
1/3 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet, tiktok van tele hasonlókkal és sokaknak tetszik, szóval M.o-n is lenne rá kereslet:D Random minták nekem jobban tetszenének
2/3 anonim válasza:
Nem mondanám rossznak,csak ugye függ gondolom attól,hogy az adott illetőnek tetszik-e az ötlet,az fogadná el aki nem egyedi tetoválást szeretne.
3/3 anonim válasza:
Én nem élnék ilyen lehetőséggel. Jobban tisztelem annál a testem, hogy valami random elém dobott mintát rakassak fel. Minden tetoválásom jól átgondolt volt és van jelentősége.
Persze biztosan van, akiknek ez tetszene. Főleg a 20 alattiaknál divat az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!