Lányok, milyen tetkótok van?
A bal lábfejemen van egy Carpe Diem felirat- mert volt egy nehéz korszakom, amikor mindent rossznak éltem meg.
A hátamon van egy kicsit nonfiguratív szerű virágos, csipkés absztrakt tetoválás- mert szimplán tetszett.
A tarkómon egy lótuszvirág körvonala van- mert számomra azt jelenti, hogy a mélyből is kilehet törni, a nőiességet, az élet áramlását, a fényt az alagút végén.
A vállamon van egy Hakuna Matata felirat, szívvel a két szó között- mert szép az élet.
A bal karomon van egy Édesanyám felirat, 2 dàtummal, illetve felette ès alatta napraforgó virágok. :)
Köszi, hogy lepontoztál, nekem szemöldök tetkóm van.
Ha ez neked 0%, őszintén, mi értelme van a kérdés feltevésének?
Csak megjegyzem én nem pontoztam még senkit se fel se el.
De viszont nekem is kicsit rosszul esik, hogy így vélekedsz a kérdésemről és hirtelen nekem estél anélkül, hogy megkérdeznél előtte, hogy én pontoztalak e le téged.
Bal alkaromon egy sorozatból 2 szavas idézet + a sorozatból a főszereplő kocsija.
Szintén bal alkaromon cukorbeteg tetoválás.
Jobb alkaromon kutyatappancs, és azon belül van egy egyszerű rajz, egy lány és egy kutya ül egymás mellett.
Bal vádlimon a kedvenc sportom, és a sport neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!