Kinek mi a tapasztalata a szemöldöktetkoról?
Szemöldöktetkom van. Az elso microblading volt, a masodik soft powder. Elkeszitesi ido szerintem szalon - es formafuggo is. Pl hanyszor rajzoljak elo meg megmegtalaljatok a megfelelo format. (De nekem fel-1ora kozott volt maga a tetovalas.)
Nyilvan faj, de kibirhato volt. A blading korrekciom fajt jobban, bar sztem koran hivott vissza(alig 2 het) es szerintem azert.. :)
2 ev utan tetovaltattam ujra. De meg birta volna.
Soft powder van, nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, úgyhogy nekem nagyon fájt. Kb 1 óra volt. 3 éves, már csúnya a színe, mondjuk az én bőrtípusom is pocsék, azt mondták hogy ez miatt gyorsabban is dobja ki.
De még ígysem bántam meg, bár még így is rendszeresen festenem kell, mert barna a hajam a szemöldököm pedig az az alig látható szőke...
86ezer volt talán 🤔
Sok tetoválásom van, de a szemöldököm hiába sminktetoválás, hiába az érzéstelenítő nekem eléggé fájt. Kilehet bírni, mert valamit, valamiért, de fáj, ez tény.
Attól függ, hogy hol és kivel csináltatod.
Nagyjából 45-50ezer+ a korrekció ára (ez általában az alapnak a fele/negyede).
Első körben a megrajzolás kb. fél óra, mire minden a helyére kerül. Emellett egy "regisztrációs" papírt ki kell töltened, szín választás, egy kis beszélgetés, hogy mi hogyan fog zajlani.
Maga a tetoválási idő a bőrödtől is függ, nekem nagyjából másfél óra volt az eddigi 3 alkalommal.
Az első nekem kétféle technikával készült a varrosodás után, szinte alig látszott, nagyon kidobta a bőröm a tintát és pirosodott. (aki csinálta, aztmondta nem kell korrekció)
Másodjára kb. másfél évig volt tartós, után kezdtem észrevenni, hogy egy kicsit kopik, ezért újraüttetem az egészet, ez most lassan 1 éve tökéletesen tart, bár a vírus végett korrekcióra nem tudtam menni.
#4 na, nekem pl nem volt szép, szürke, ritkás (nem szedtem, nem volt mit, nem a túlszedéstől volt ritkás), borzasztó az íve, ha meg megpróbáltam sminkkel valamit alkotni belőle az első izzadásig tartott, gyakorlatilag egy teljesen új, 100x szebb szemöldököt csinált nekem a kozmetikus.
Nekem konkrétan az előtte lévő gyantásázás, szedés jobban fájt, bár igaz jó kis érzéstelenítő krémet használt, soft powder technikával készült, másfél év után mentem vissza újracsináltatni bár most jóval sötétebb lett mert az előző így visszatekintve kicsit világosabb lett, természetes igaz de szeretek sötétebb szemhélyfestékkel sminkelni ahhoz meg illik a sötétebb szemöldök is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!