Mi a véleményetek a realisztikus ember portré tetoválásokról?
nekem alapvetoen nem stilusom, de sokmindentol fugg, hogy tetszik-e az adott tetovalas az illeton.
azt gaznak tartom, ha valami rokon, gyerek, baratno, nagymama akarki kepet tetovaltatja magara valaki, szerintem kicsit proli.
ha csak egy random fiktiv emberet, az akar meg jol is nezhezet ki, de kicsit ertelmetlennek tartom. marmint van rajtad egy random szep no arca, es? nekem ez nem all ossze.
viszont volt olyan pasim, aki pl. e kedvenc rendezoit tetovaltatta magara es maga a tetko igenyes volt, jol nezett ki, jol allt rajta es illett hozza. azert az osszkep mem mindegy, meg hogy van-e esetleg tobb tetkoja melle, egy kivarrt ferfin jol tud mutatni egynek, de ha pl. a pápa arckepe az egyetlen tetko a hatad kozepen.. az bena.
tehat lehet jo is, de alapvetoen magyon sok ponton el lehet rontani, illetve eleg ugyes tetovalo kell hozza, hogy maga a munka is szep legyen es ne csusszon at groteszk karikaturaba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!