Budapesttel kapcsolatos tetoválás?
Szeretnék egy tetoválást Budapesttel kapcsolatban, sokat jelent nekem ez a város, itt nőttem fel és nagyon szeretem. Szeretnék ötleteket gyűjteni ezzel kapcsolatban, olyan tetoválásötleteket, amik Budapestről szólnak. Nem szeretnék nagy tetoválást, mivel kis felületre lesz, kb olyan 5-6 centiset csak.
Ha bárkinek bármi ötlete van ezzel kapcsolatban, szeretettel várom, és előre is nagyon szépen köszönöm a segítő szándékú ötleteket!:)
-Tetoválásellenesek kérem kíméljenek, mindenképpen csináltatok, csak még azt nem tudom, hogy pontosan mit ezzel kapcsolatban.:)-
1.olyan sokat jelent neked hogy nem tudsz egy ötlettel előállni ezért a gyakorira kell írnod
figyu erre van ez az oldal hogy válaszokat kapjunk és igen akár ötleteket is...szerintem kérdező simán elég egy budapest felirat és olyan szimbolum ami neked sokat jelnetett pl.villamos ha sokat villamosozol vagy busz blaha lujza tér, hősök tere, 8-ker :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!