Lemosható tetováló filc, tapasztalatok?
Most hallottam róla, és elkezdtem eljátszani a gondolattal, hogy beszereznék egyet (feketét).
Szívesen rajzolnék vele motívumot a bőrömre, kifejezetten tetszik, hogy nem tartós. Ha csak egy napig tartana, az sem zavarna.
A hennáról sokat olvastam már korábban, de több okból nem szimpatikus, így elvetettem az ötletet.
Most tudtam meg, hogy van ilyen lehetőség is, viszont magamtól nem találtam számomra elegendő infót a neten.Szóval:
-Aki már használt, annak mi a tapasztalata?
- Volt valami probléma, allergiás reakció, irritáció?
- Csúnyán kopik? Meddig tart ki kb?
- Mivel lehet lemosni? Amivel lemosható, az nem árt a bőrnek?
- Ti honnan szereztétek be, és mennyibe került? Milyen márkát javasoltok?
-Esetleg olyan probléma nem volt, hogy megfogta a színe a ruhátokat? Vagy nem érdemes pl. fehér ing esetén mondjuk alkarra rajzolni?
Köszönöm előre is a segítséget! :)
Amit mi tetoválók használunk, az normál alkoholos filc, ezzel tervezzük a freehand mintákat.
Illetve vannak ezek a nagyobb méretű transzferes minták, kb mint amit gyerekként a cigirágóban kapsz, csak nagyobb.
Ezt a tollat konkrétan nem láttam méf sehol, belinkeled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!