Ha valakinek az alkarján van 2 korona tetoválás alatta 2 névvel akkor az azt jelenti hogy az illetőnek van párja ?
Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 11:01
1/16 anonim válasza:
az azt jelenti, h az illeto egy izlestelen proli.
2/16 A kérdező kommentje:
Ezt miből gondolod ?
2021. febr. 22. 11:07
3/16 anonim válasza:
Azt is jelentheti hogy hülye volt hogy párja nevét magára tetováltatta
4/16 A kérdező kommentje:
Nekem mondjuk ilyen soha eszembe nem jutna hogy az aktuális barátnőm nevét magamra varrassam..Csak azért kérdezem mert tetszik egy lány és van egy ilyen tetoválása és tök jókat beszélgetünk csak nem merek rákérdezni erre..Ja és eddig még nem koptatott le pedig beszélgetünk egy ideje személyesen..
2021. febr. 22. 11:22
5/16 anonim válasza:
Kérdezz rá!
Szerintem maximum annyit jelent, hogy valamikor volt egy párja és volt akkora hülye, hogy, magára tetováltassa a nevét.
6/16 A kérdező kommentje:
Igen ez volt nekem is érdekes hogy ha valakinek pasija van akkor miért beszélget egy idegennel és nyitott felé akármit kérdez...
2021. febr. 22. 12:40
7/16 anonim válasza:
Két korona két névvel inkább két gyerekre utal...
8/16 anonim válasza:
Sokkal inkább 2 gyerek vagy 2 szülő szerintem is.
9/16 A kérdező kommentje:
Mert igazából nem nagyon kérdeztem rá hogy mit ábrázol..
2021. febr. 22. 15:03
10/16 anonim válasza:
Én is a gyerekekre szavazok, max szülők vagy testvérek. Szóval vérségi kötelék, amit nem szokás felbontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!