Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 16 évesen tetoválás?

16 évesen tetoválás?

Figyelt kérdés

16 évesen tetoválás a kézfejre allulra?

Nagyon elnyúlna X év múlva? vagy ott nem változna?

köszi elore!

2021. febr. 4. 18:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14%
16 évesen is lehetsz tetkós proli de nyilván jobb ha nem leszel.
2021. febr. 5. 08:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyenlőre szerintem ne látható helyre tetováltass. Tényleg megnehezítheti a munkakeresést mert sok helyen nem fogadják el. Vannak persze kivételek. Én 2 és féle éve kezdtem el ezt kisebb mintákkal, azóta a jobb karom teljesen ki van varrva de tényleg egy szabad foltot nem találsz rajta. Ingben ebből semmi nem látszik. Varrass inkább az alkarodra először azt még el tudod rejteni. Nekem is volt olyan munkahely ahonnan azért küldtek el mert a főnöknek nem tetszettek a tetoválások. Van ilyen még sajnos.
2021. febr. 5. 09:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha 18 leszel, akkor térj vissza erre! Hamarabb ne. Ennyi idő alatt lesz időd átgondolni, és ha még mindig akarod, akkor hajrá!

De szerintem is inkább egy jobban elrejthető helyre érdemesebb.

2021. febr. 12. 11:45
 14/14 anonim ***** válasza:
69%

Lassan 40 leszek, annak idején többször is megfordult a fejemben a tetoválás, barátnőim mind csináltattak, én nem. Utólag már nagyon örülök a döntésemnek. Mindenki ráunt, rátetováltatott, lézerrel töröltette, takargatja, cikinek érzi a 20-25 évvel ezelőtti divatot.

Igen, sajnos én is hallottam már állásinterjú után a többiektől, hogy azért nem volt szimpatikus a jelölt, mert túl sok, túl hivalkodó tetoválása volt. Nem helyes a külső alapján megítélni másokat, de ettől még a világ így működik.

N

2021. febr. 12. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!