Mennyire fáj a tetkó vádlin illetve az alsó lábszáron sípcsontnál?
Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 09:24
1/4 anonim válasza:
Nekem semennyire nem fájt egyik sem. Nem tudom, mekkora mintát tervezel, meddig terjedne a tetkó, de a térdhajlat és a boka/lábfej környéke ami már kellemetlenebb.
2/4 anonim válasza:
Nem fáj, nekem boktától térdig ki van varrva a lábam, nem fájt. :) A satírt még élveztem is. :) Kb. 4 óra volt.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Attól függ, mihez viszonyítod a mennyire fájt.
Belső felkarhoz képes iszonyatos, de egy borda, vagy térdkalácshoz képes lightos. De simán kibírható.
4/4 anonim válasza:
Szia! 4 tetoválásom van, az egyik (egy viszonylag nagyobb) a vádlimon, a többi ugyanazon az alkaromon.
Hááát... A vádli volt eddig messze a legrosszabb, egy idő után olyan érzés volt, mintha egy ottani sebemet csiszolópapírral dörzsöltek volna :D Jó, mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyjából 3 órán át varrták azt a tetoválást, illetve elég sötét a minta, szóval azért átmentek rajta párszor.
Ennek ellenére én azt mondom, hogy egyáltalán nem vészes, pláne kisebb és/vagy világosabb mintánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!