Hogyan lettél tetováló?
Figyelt kérdés
Hogyan kezdted a tetoválást, milyen volt kisegíteni a szalonban, mikor kezdtél dolgozni? Kíváncsi vagyok a személyes sztorira.
Érdekel a tetoválás, megfordult a fejemben, hogy akár csinálhatnám. A rajztudásom megvan, és érdeklődök ez után a munka iránt. Egyelőre csak arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan kezdődik ez az egész, mi minden kell hozzá és mivel jár.
2021. febr. 1. 01:00
1/1 anonim válasza:
Én elsőként csak tollal, filccel firkáltam össze azokat az ismerőseimet, akiknek ez tetszett, és engedték. :) Utána vettem egy olcsó tetoválógépet, ezzel gyakoroltam műbőrön, magamon, de hamar kiderült nem jó semmire. Vettem egy komolyabb gépet, gyakorlás műbőrön, magamon, majd pár bevállalós ismerősön. :) Érdemes először kisebb egyszerűbb mintákkal kezdeni, felhívni az ismerős figyelmét rá, hogy kezdő vagy, nem lesz 100%-os, de szívből jön. :) Ameddig nem vagy túl jó pár ilyen alkalmon ne kérj pénzt érte, anyag költséget sem! Ha valaki megtisztel veled, hogy oda adja a bőrét, tiszteld meg te is, hogy nem pénzért gyakorolsz! Illetve csak így fogsz találni modelleket. Minden munkád fotózz, ezeket be tudod később vinni egy szalonba megmutatni, és ha tetszik a tulajnak, kapsz állást. Az még jobb, ha már hozod a saját vendégköröd. :) Sok helyen hely díjat fizetsz a szalonba, amit magadnak kell kitermelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!