Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lenne valakinek kedve megterve...

Lenne valakinek kedve megtervezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szeretnék egy tetoválást a hátamra és keresnék olyan kreatív embereket akiknek lenne kedve megrajzolni. Van elképzelésem, de így egyben még nem igazán látom, hogy hogyan is szeretném. A kreatív személyek biztos kihoznák belöle a maxot;)

Ha van rá időd és kedved, szívesen részletezem. (Vannak ebből sablonok/nagyon hasonlók, de egyedit szeretnék) 18/L

2021. jan. 11. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért én ezt eléggé lehúzónak érzem.

A tetováló szivesen megtervezi neked plusz pénzért. Itt pedig kb. max egy köszit kap az aki megszenvedne neked egy mintáért.

Én ezt nem tartom fairnek.

Te annak látnád külső szemmel?

2021. jan. 11. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
hát te elg pofátlanul nyomod... persze majd valaki biztos megtervezi a te mintádat... ráadásul életed végéig rajtad lesz a gyakorikerdesek.huról valakinek a rajza... :D
2021. jan. 11. 16:09
 3/9 A kérdező kommentje:

Mikor több osztálytársam is emelt érettségizett, szinte mindegyik örült neki, ha ilyenre kértem. Ezzel nekik is lett egy munka a 8ból :) A másik! A tetóválomnak megvan a saját stílusa, megtervezte, nem tetszett. "Túl férfias" nekem. Ő is belátta, próbálta finomítani, de amit én szeretnék az nem az ő "kéz munkája". De vele szeretném varattni, mert csodálatosan dolgozik. Megbeszéltem vele, neki így teljesen redben van. Aláírta, hogy nem tudja az én stílusomban úgy elgondolni, ahogy szeretném, mert nem az ő világa.

A harmadik. Senkinek se tartok a fejéhez fegyvert. Akinek VAN KEDVE hozzá és esetleg JÓL JÖNNE NEKI az ötlet, pl érettségihez, az írjon.

Szóval nem kioktatást kérek, nem is a véleményed. Hanem, hogy lenne-e kedve valakinek megrajzolni.

Akkor tróger meg nem vagyok, hogy másik tetoválóval terveztetem meg és nem vele varratom fel.. istenem, hogy mindenhez ennyire rosszindulattal kell állni.

2021. jan. 11. 16:14
 4/9 A kérdező kommentje:
*bocsánat, középszinten kell 8 munka, nem emelten.
2021. jan. 11. 16:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit fizetsz érte? Gondolom nem egy köszivel vagy egy tábla csokival akarod meghálálni a munkát.:)
2021. jan. 11. 16:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg nem. Az érettségizőknek 5 vagy 10 ezret fizettem, munkától függően :) a mai világban nincs semmi ingyen, én sem várom el😊
2021. jan. 11. 16:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire komplex amit meg akarsz terveztetni?
2021. jan. 11. 16:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Tetovalokent mondom, ha a rajza nem egyezik az izleseddel, a tetovalas se lesz olyan finom munka, mint amit elvarsz. Minden tetovalonak megvan a sajat stilusa es az is hogy mit "erez at" ugymond. Gondolom a munkai nagy resze hiba csodas ha nrm az a stilus amit te akarsz. Szoval, keress egy adott stilusban dolgozo muveszt o megtervezi es borre is viszi a mintadat! Az reg rossz ha mas tervez mas varr. Ingyen pedig egyetlen komoly grafikus, tetovalo vagy barki nem fog tervezgetni mivel egy rakas munkank van amibol meg is tudunk elni. A tetovalok pedig nem szoktak a tervezesert kulon felszamolni,ez benne van a vegosszegben. Sok sikert!😉
2021. jan. 11. 22:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Kereed mas tetovalot, sajnalom. Mindenkinek mas a stílusa
2021. jan. 12. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!