Lenne valakinek kedve megtervezni?
Sziasztok. Szeretnék egy tetoválást a hátamra és keresnék olyan kreatív embereket akiknek lenne kedve megrajzolni. Van elképzelésem, de így egyben még nem igazán látom, hogy hogyan is szeretném. A kreatív személyek biztos kihoznák belöle a maxot;)
Ha van rá időd és kedved, szívesen részletezem. (Vannak ebből sablonok/nagyon hasonlók, de egyedit szeretnék) 18/L
Azért én ezt eléggé lehúzónak érzem.
A tetováló szivesen megtervezi neked plusz pénzért. Itt pedig kb. max egy köszit kap az aki megszenvedne neked egy mintáért.
Én ezt nem tartom fairnek.
Te annak látnád külső szemmel?
Mikor több osztálytársam is emelt érettségizett, szinte mindegyik örült neki, ha ilyenre kértem. Ezzel nekik is lett egy munka a 8ból :) A másik! A tetóválomnak megvan a saját stílusa, megtervezte, nem tetszett. "Túl férfias" nekem. Ő is belátta, próbálta finomítani, de amit én szeretnék az nem az ő "kéz munkája". De vele szeretném varattni, mert csodálatosan dolgozik. Megbeszéltem vele, neki így teljesen redben van. Aláírta, hogy nem tudja az én stílusomban úgy elgondolni, ahogy szeretném, mert nem az ő világa.
A harmadik. Senkinek se tartok a fejéhez fegyvert. Akinek VAN KEDVE hozzá és esetleg JÓL JÖNNE NEKI az ötlet, pl érettségihez, az írjon.
Szóval nem kioktatást kérek, nem is a véleményed. Hanem, hogy lenne-e kedve valakinek megrajzolni.
Akkor tróger meg nem vagyok, hogy másik tetoválóval terveztetem meg és nem vele varratom fel.. istenem, hogy mindenhez ennyire rosszindulattal kell állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!