Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Olyan tetoválót keresek, aki...

Olyan tetoválót keresek, aki szépen, igényesen csinál ilyeneket?(lenyomat)

Figyelt kérdés

Tud valaki ilyen tetoválót?

A kutyám mancs lenyomatát szeretném magamra tetováltatni, azonban azt sem igazán tudom hogy ez milyen módon működne. Elég agresszív jellem, nehéz volt tőle bármilyen lenyomatot is kicsalni, fekete temperás lábbal sétált végül papírokon. De hosszú szőrű fajta, így nincsenek azok a szép, könnyen kivehető nyomai, kicsit maszatol itt ott, de ettől az övé:)

Viszont ebből kifolyólag nagyon szeretném ha olyan ember csinálná meg, akinek nem ez lenne az első-masodik ilyen jellegű tetkója, a netes standard mancsocskákat leszámítva, mert nagyon fontos nekem ez.

Nem szeretném ha egy pacának tűnne, vagy idővel "folyna össze" és lenne csúnya, esetleg teljesen más lenyomat lenne, csak hasonló. Mivel ez kb jelenleg fontosabb nekem mint bármelyik másik valaha, így itt nem vagyok olyan nyugodt, nem tudok úgy hozzáállni, hogy ha mégsem tetszik majd valaki mással javittatom vagy takartatom, aki pedig a többit csinálta, nem vállalta el, azt mondta, hogy még ilyen kérése nem volt, ami konkrét lenyomat volna, csak "SIM" mancsok.

2021. jan. 4. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is a kutyám tappancsáról van tetoválásom. Merre laksz? Azért ezt jó lenne tudni:D

Nézz szét a környezetedben lévő tetováló szalonok között. Csekkold le őket instán meg facen is

2021. jan. 4. 10:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából a hely nem számít, ha kell átmegyek az országon érte:D néztem az ittenieket, de sajnos hasonló munkát nem láttam, a többi pedig nem keltett nagy bizalmát bennem
2021. jan. 4. 11:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Most látom, nem "SIM" hanem sima :) telefon...
2021. jan. 4. 11:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Szintén temperával nyomdáztam a kutyám mancsával, Krizsán Lili gravírozta rám. Hibátlan lett, javítani sem kellett, bő hat év alatt sem mosódott el. Mivel az én kutyám is hosszú szőrű volt, sok amorf pöttyöt hagyott, ezeket is megörökítettük. :) Egyszerű fekete a tappancsom, de ahogy elnéztem, Lili a színátmenetes megoldásokban is profi, ha esetleg ilyesmiben gondolkodsz. Itt meg tudod nézni a munkáit: [link]
2021. jan. 4. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!