Baj, hogyha korábban veszem le a fóliát?
Figyelt kérdés
A tetoválóm 3 napot mondott, ami kb. holnap délután telne le, de ránézésre nem látok semmi problémát vele, nincsen ki sebesedve a bőröm, szóval kényelmesebb lenne, ha már holnap reggel le tudnám venni. 3 nap helyett 2.5 nap az nem gond szerintetek?2020. dec. 13. 19:09
1/3 anonim válasza:
Én nem igazán értek hozzá, viszont a tetováló igen. Ha 3 napot mondott, akkor próbáld meg betartani, és bírd ki azt a fél napot, az már igazán nem sok idő.
2/3 anonim válasza:
szerintem nem baj.
nekem addig volt rajta ameg haza nem ertem a tetkostol (2-3 ora kb)
utana megfurodtem es elso ket ejjel tettem ra foliat hogy a takaronak a szösze ne menjen bele stb.
nappal nem volt rajta hagytam levegozni
de nem is voltam sehol!
ha tudod hogy csak dorzsolne a nadrag akkor tegyel ra de csereld is kb 2 orankent mert bepallik es ha elazik a tetkod az nem tesz valami jot neki.
3/3 A kérdező kommentje:
Ma reggel kicsit bepallott, szoval levettem, mert gondoltam nem tesz jot neki ha alatta izzadok, de nem tud szellozni a borom. Egy nagyon keves festeket engedett magabol, az a foliat latszott, de eleg minimalis volt, szoval amiatt nem aggodok.
2020. dec. 14. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!