Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnapelőtt csináltattam magamnak szemöldöktetoválást, a hybrid technikát választottam (microblading+soft powder). A kozmetikusom azt mondta, hogy 24 órán belül keletkezik rá egy seb. Sajnos nekem még nem keletkezett rá seb, pedig eltelt több, mint 48 óra. Gondot jelent ha nem keletkezik seb rá? Mi okozhatja? Víz nem érte, szoli stb szintén nem. A krémet is nagyon vékonyan viszem fel. Aggódom, hogy nem lesz így hosszantartó ☹️2020. dec. 8. 19:10
1/3 anonim válasza:
Maga a friss tetkó a seb, a kozmetikus szerintem varra, gondolt. Biztos hogy van rajta var, csak vékony és puha, épphogy jól kezelted ha nem ilyen száraz cucc keletkezett rajta.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Lehet annyira puha a var, hogy abszolút nem látszik, nem húzodik? Pont olyan a szemöldök, mint első nap.
2020. dec. 8. 20:23
3/3 anonim válasza:
Lehet. Nekem sem latszott. Majd par nap mulva, amikor potyog a var, akkor latni fogod a kulonbseget. Akkor fog viszketni es huzodni is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!