Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás után hányszor kell...

Tetoválás után hányszor kell kenegetni kenőccsel?

Figyelt kérdés
Picit elmosódott egy helyen. Lehet túl nagyon kentem. Lehet sokat tettem rá. Most mit tegyek?
2020. nov. 23. 07:30
 1/3 anonim ***** válasza:

A tetováló mit mondott? Aszerint kell eljárnod, arra vállal garanciát.

Várd meg, míg lehámlik teljesen, ha utána is csúnyának látod, akkor érdemes visszamenni javításért.

2020. nov. 23. 08:31
 2/3 A kérdező kommentje:
És hányszor kell kenegetni naponta?
2020. nov. 23. 10:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha túlkened vagy a fólia alatt bepállik akkor előfordulhat, hogy megfolyik itt ott, de ez inkább attól van, hogy adott pontban a tű picit mélyebbre szaladt mint kellett volna, ezzel nagyon nem tudsz már mit tenni, ma ha nem vészes akkor a tetoválód korrigálja. Az hogy naponta hányszor kend, nincs kőbe vésve, amit a tetoválód tanácsolt, általában én azt szoktam mondani, hogy mindig legyen vékonyan(!) bekenve, de ne tocsogjon, és a fóliát mielőbb mellőzni, maximum az első 1-2 napban használd. Legtöbb helyen ezért már tetoválás utókezelő fóliát raknak a tetoválásra amivel a vendégnek 5 napig(kritikus napok) nincs dolga.

Üdv, egy tetováló

2020. nov. 23. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!