Mennyire faj amikor kiszinezik a tetoválást?
Figyelt kérdés
eddig csak írásos tetkom van, viszont tervben van egy fekete pók. mennyire fáj amikor satírozzák?2020. nov. 8. 08:13
1/10 anonim válasza:
Nekem nem fájt, de ezt senki nem tudja neked előre megmondani. A feliratokat mennyire bírtad?
2/10 $$$$$ válasza:
Nem veszes siman kibírhato. Nyilvan jobban fáj mint egy szöveg de a satír se nagy szám. Nekem van 3 tetkom abbol 2 nagyobb. Most a legutobbi elég nagy lenyegeben majdnem 2db A4 es lap meretü. Es az egesz területen van satír. Siman vegigbeszelgettük az egeszet meg röhögtem vegig mert jo volt a hangulat. Pedig 2 teljes nap volt. Az első napon 8 ora tenyleg vegig nyomva. A masodik is 8 ora volt. Bar az mar lazabb volt mert en se meg a tetovallo se sietett. Amugy szerintem meglett volna kb.6 ora alatt a második fele ha a masodik napn is porgetve lett volna. De mindegy is. Az a lenyeg kb. 16 ora volt osszesen. Es lazan birtam egyaltalan nem durva. Kicsit fáj,de birható. Én meg szeretem is amikor csinaljak😂😂. Erzem hogy szépülök,meg hogy vegre készül amire mar jo ideje vártam és ez jo érzéssel tölt el . Bar ez nyilvan attol is függ hogy hova szeretnéd mert van ahol jobban fáj. De szerintem a fajdalom resze a tetoválásnak . Ezert en nem is szeretnem elkerülni.
3/10 A kérdező kommentje:
hehe koszi nektek:D a combomon van a felirat, jol bírtam, csak eloszor volt kicsit kellemetlen
ezt majd pedig a terdem alatti részre szeretnem
2020. nov. 8. 11:58
4/10 anonim válasza:
A sípcsont jobban fáj, mint a comb, de nem lesz kibírhatatlan.
5/10 A kérdező kommentje:
remélem:)) a combom nekem alapbol eleg érzékeny resz, szoval ebbol a szempontból elorebb leszek
2020. nov. 8. 13:28
6/10 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt, azért ne hallgass csak úgy a többiekre. Készülj fel mindenre. De lehet, én már meg se csináltatnám utólag belegondolva
7/10 $$$$$ válasza:
Persze az utolsonak is igaza van. Mindenkinek mas a fajdalom küszöbe. Nekem relativan magas. En pl. Ha megyek a fogorvoshoz tomesre es mondja hogy hamar kifurja nem sok ido siman mondom neki hogy akkor nem kell erzestelenito. Mert ugy vagyok vele inkabb kibirom mint hogy utana sokaig zsibadjon a szam... De a tetko azert bírható szerintem. Meg ahogy irtam en szeretem is amikor varnak, engem jo erzessel tölt el. De szerintem semmi keppen se mondja le rola azert mert ugy gondolod hogy nagyon faj. Mert azert annyira nem veszes az..
8/10 A kérdező kommentje:
koszonom:)) dehogy mondok le rola, csak érdekelt, hogyan készüljek majd! de termeszetesen az eredmeny mindent meger
2020. nov. 8. 18:59
10/10 anonim válasza:
Van akinek a kontúr fáj jobban és van akinek a satir, ez teljesen egyénfüggő. Egy 3-4 óra után már általában minden kellemetlen tud lenni. Ha egy rövidebb időtartamú minta, ki fogod bírni..
egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!