Tetoválósoknak hogyan lesz ötletük a mintára?
nekem szerencsém van, mert tesóm tetovál, ő csinálta nekem a tetkóimat:
a hármas szív egy régóta tartó (kb.20 év ) barátságot szimbolizál. a pillangót pedig tesóm tervezte nekem. ő rajtolta. netről letoltott kepet nem tetetnék magamra. ha can ismerosod aki hasonlo jo kezugyesseggel rendelkezik akkor tervezzen neked egyet. az sokkal egyedibb.
Engem már egész kiskorom óta vonzott a téma, viszont az akkori nonfiguratív minták taszítottak. Úgy gondoltam, hogy szebb, ha van kerete, lehet látni, hogy mi is akar lenni a tetoválás és nem csak divat.
Nem minden kell jelentést hordozzon, ebben egyetértek, de nem baj, ha van jelentése. Nekem is van mind a kettőből. A jelentéssel bíró mintáim próbáltam úgy körüljárni, hogy mi az, ami megadja és közben nekem is tetszik, viselném szívesen. Nézegettem neten képeket, katalógus-féléket, könyvekben mintákat és végül összeállt, hogy mit akarok. Persze ezután vittem pendriveon képeket és a tetováló alkotta meg, hogy mi is legyen az.
Persze vannak, amik csak tetszenek, így jelentés nélkül csak a kinézete számít. Ott nálam úgy működik, hogy látok egy mintát, amibe rögtön beleesek, amire tudom, hogy igen, ezt akarom, de még várok vele, hogy nem változik-e meg a véleményem. Ha több mint egy évig nem, akkor rajta.
Terveim bőven vannak már az egész testemre, ha krőzus lennék talán már sokkal több is lenne megvalósítva, de majd idővel ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!