Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hány évesen csináltattátok az...

Hány évesen csináltattátok az első tetkótokat?

Figyelt kérdés

Biztos volt már ilyen kérdés itt, de egyelőre nem találtam másikat.

Annak külön örülök, ha valaki elárulja, hogy mi volt az (és esetleg miért).

2020. okt. 2. 00:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
22 voltam. 10 évvel később már 18 db van és a következő 2 időpontom le van foglalva.
2020. okt. 5. 11:24
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
16
2020. okt. 5. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából 2-3 héttel a tizennyolcadik szülinapom után csináltattam az elsőt, egy idézetet a combomra a kedvenc sorozatomból. Most már 23 vagyok és azóta 6db van, holnap jön a 7., és még mindig imádom mindegyiket, és egy csomó új ötletem is van még. :D
2020. okt. 9. 20:14
 14/15 anonim ***** válasza:
79%

18 voltam, ezt az idézetet: "Life begins at the end of your comfort zone". 17 évesen utaztam el életemben először egyedül, backpacker stílusban, hostelekben aludtam, telekocsiztam, ilyenek. Nagyon féltem, pánnikrohamom is volt az indulást megelőző éjszaka, de nagyon akartam, és ezt a mondatot mondogattam magamban, meg azt, hogy igenis elmegyek és jól fogom érezni magamat, és ha hazajöttem, magamra varratom ezt a mondatot. Ezzel vártam még kb egy fél évet,de végül megcsináltattam.

22/L, azóta van több tetkóm is, és már kevésbé félek az egyedüli utazásoktól, azóta is imádom őket.

2020. okt. 16. 12:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
17 voltam, és egy kb. 5 cm-es violinkulcsot csináltattam. A jobb alkarom belsejére. Azóta még lett jó néhány, de ezt mindig imádni fogom. Főállású zenész vagyok, ez az életem, szóval elég meghatározó jelentéssel bír számomra.
2020. nov. 3. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!