Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Télen lehet tetoválást csinálni?

Télen lehet tetoválást csinálni?

Figyelt kérdés

Nem az első lenne, már van néhány. Viszont eddig mindig kora ősszel mentem. Tehát amikor rövid ruhában lehet lenni, de már nem tűz a nap.

De télen, hideg időben is lehet menni ugye? Valamiért attól félek hogyha ráhúzom a friss tetoválásra a nadrágot, fel fogja sérteni. Igen, tudom hogy az első napokban van rajta fólia, de valahogy mégis fura.

Mit gondoltok?

2020. szept. 23. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem télen a legjobb, én legalábbis ha tehetem, télen varratok, akkor egész biztosan nem izzad bele. Egyébként ha a tetoválód használ Saniderm-et, az jobb a fóliánál, napokig nem kell vele semmit sem kezdeni. Az elején tartottam tőle, de bevált.
2020. szept. 23. 13:38
 2/3 anonim ***** válasza:
34%

Lehet télen is menni. Semmi baja nem lesz a tetkódnak. De amúgy most bocsi, de szerintem novembertől áprilisig, amíg hosszú ujjúban és hosszúnadrágban járnak az emberek, addig a tetoválók éhen halnak mert nem dolgoznak? Csak úgy logikusan.

Ha télen akarsz menni, és félsz ettől, esetleg begyullad és nem bírod elviselni hogy hozzáér a ruha, akkor vegyél ki 1 hét szabadságot, és akkor csináltasd meg.

2020. szept. 23. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Jobb hidegebb időben tetováltatni. Én is speciális utókezelő fóliát használok a vendégeimre, de ennek ellenére is jobban javaslom az őszi/téli hűvösebb időt. Ami most van pár pont ideális. A ruha miatt ne aggódj, azt a testrészt ne szorítsd el szűk ruhadarabbal és ennyi. :)
2020. szept. 28. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!