10-es aki normális módon fogalmazza meg a nem tetszését, azt nem pontozzák le, nem kell mindenkinek tetszenie és nincs baj azzal, ha valakit ez taszít.
Te viszont nem fogalmazol meg semmit, csak habzó pofával idejársz igénytelen prolizni egy olyan kategóriába, ami nem érint semmilyen szinten, szóval ne csodálkozz, hogy továbbra is le fognak pontozni és továbbra is jelenteni fogják a válaszaid.
2020. szept. 22. 10:55
14/20 anonim válasza:
"10-es aki normális módon fogalmazza meg a nem tetszését, azt nem pontozzák le, nem kell mindenkinek tetszenie és nincs baj azzal, ha valakit ez taszít."
Én írtam egy "Nem"-et és lepontoztak:D
Ennyit erről. Se nem fikáztam, se nem magyaráztam. Feltették a kérdést igen/nem és úgy tűnik nem tetszett.
2020. szept. 22. 10:57
15/20 anonim válasza:
Te ugye ilyen vírustagadó meg laposföld hívő vagy mi? :) Bocs, ha nem... csak hát az intelligencia szinted azt sugallja.
2020. szept. 22. 20:24
16/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem jön be. Szerintem nagyon ritka az ízléses, túlnyomó többségében inkább ront a viselője külsején.
2020. szept. 22. 22:40
17/20 anonim válasza:
Szóval ha nem egy novellában írom le, hogy egy lányon tetszik-e a tetkó, akkor azt jelenti, hogy nem értek a témához. Hmm
2020. szept. 23. 05:16
18/20 anonim válasza:
Azért az nevetséges és elszomorító hogy az egyszerűen és kulturáltan megfogalmazott elutasító vélemények is(!) le vannak pontozva. Tudat alatt, alattomosan szugerálva, hogy akinek nem tetszik annak nem egyszerűen az a véleménye. Az begyöpösödött, hülye, maradi, lúzer stb. Lehet tényleg üzleti érdekből.
2020. szept. 23. 08:12
19/20 anonim válasza:
nem véletlen törölték a válaszod, az volt a 15-ös válasz
most megint jelentve lettél :) írd majd le újra
2020. szept. 23. 13:25
20/20 anonim válasza:
Szeretem ha egy nő tudja, hogy mit akar, és meg is teszi. Ha egy képnek, iràsnak, motivumnak jelentése van, akkor szerintem vagàny ha felvarratja magàra, plàne ha esztétikailag is szép mind a mű, mind a "vàszon" maga.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!