Ha a helix piercing ékszer alig ment bele a lyukba(kis tűvel lett szurva sajnos), akkor egy hét után ki merjem cserélni karikára?
Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 10:40
1/8 anonim válasza:
Egy héttel a szúrás után semmiképpen ne cseréld ki! A porcos piercingek gyógyulási ideje több hónap, de akár 1-2 év is lehet. Ameddig nem gyógyult meg teljesen, ne cseréld. Kezeld rendesen minden nap, és csak akkor cseréld ki, ha már egyáltalán nem érzékeny.
2/8 anonim válasza:
Porcos ékszert nem cserélünk ki addig, míg a teljes gyógyulás be nem következett. Átlagban 6 hónapról beszélünk, de a rezisztencia/kezelés/általános érzékenysége a szervezetnek nyújthatja ezt az időtartamot. Szóval hat hónapot minimum várj vele, pláne hogy ezek szerint nem megfelelő tűvel is lett szúrva.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor még várok a másik ékszerrel :( köszönöm a válaszokat :)
2020. szept. 21. 17:57
4/8 NemFogodKitalálni válasza:
Nekem az elso majdnem 10 honapja lett szurva. Meg mindig faj neha, egyszer csereltem ki a multkor, felsertettem az egesz belsejet, aztan meg verzett es begyulladt kicsit. 6 honapot mindenkepp vard ki.
5/8 A kérdező kommentje:
Kivarom a hat hónapot, csak azt furcsallom hogy a a barátnőm meg pár nap után kicserélte, és semmi gondja nincs vele... Nekem most fáj ha köhögök, aludni nem tudok rajta(nem is akarok).
2020. szept. 23. 16:32
6/8 NemFogodKitalálni válasza:
Neki eleg nagy szerencseje volt. Neked nem biztos hogy lenne.
7/8 ReGina... válasza:
Nekem pont 1. Lett szúrva tehát most 24 napos a helix pc.m.
Mindenképp fontos hogy fertőtlenítsd. Nem biztos hogy 6 hónapig vagy évekig fájni fog.
De amíg piros, gyulladt,érzékeny ha hozza érsz tisztításkor, fájdalmas még nem gyógyult be.
Ha egyik jelet sem fogod értékelni legalább 1-2 hétig akkor megpróbálkozhatsz a cserével.
21/L
8/8 anonim válasza:
Én is ismerek olyat, aki 2 hét múlva már aludt rajta, és soha nem volt vele problémája. Nekem majdnem két évig tartott a gyógyulás. Sajnos nem lehet előre tudni, hogy kinek hogy reagál a szervezete. Az átlag a kettő között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!