Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Volt ilyen fura erzesetek...

Volt ilyen fura erzesetek elso tetovalas utan?

Figyelt kérdés

Ma keszult el az elso tetovalasom, ket szo a csuklomon, a nagymamam kezirasaval. Egy regi fenykeprol. Tetszik tetszik, de meg olyan idegennek erzem vagy nem tudom hogy fogalmazzak, nektek is volt hasonlo erzes? Ez csak azert van mert friss a dolog?

Illetve akinek hasonloan vitt kezirast masolt a tetovalo, minden betu tökéletes? Nalam van egy betu ami szerintem nem is olyan, mintha csak ugy magától irta volna. Illetve két betu nincs osszekotve, hanem igy kulon van egymástól. Ezeket ott hirtelen nem is vettem észre, csak már itthon.

2020. szept. 17. 15:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Kérdező szerintem természetes valahol, hiszen ez egy teljesen új dolog és ha nem teljesen olyan lett, mint elképzelted, akkor érthető. Várd meg amíg begyógyul, utána visszamehetsz korrekcióra.
2020. szept. 17. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!