Vonzónak tartod a tetovált lányokat?
Ismertek magyar tetovált lányokat?
Te vonzónak tartod ha egy nőn több, nagyobb tetoválás van? (persze igényes, szépen kidolgozottról van szó)
Szerintem teljesen hétköznapi manapság a tetoválás, semmi különleges vagy vonzó nincs benne. Nekem tetszik lányokon, kivéve ha nagy színes virágos minta, szerintem az közönséges.
F28
Nekem nem vonzó a tetkó. Mondjuk úgy, hogy számomra ha van egy 5-ös csaj akkor a tetkótól nem lesz belőle 6-os viszont 4-es lehet.
F24
Nagyon vonzonak tartom😊. Számomra nagyon sokat dob egy lányon ha van tetkója. Nagyon sokszor van olyan hogy egy lány alapbol nem is tetszene de amikor meglatom ,hogy sok tetkoja van egyböl vonzonak látom. Nagyon szeretnék egy tetovált barátnőt csakhat nem egyszerü😂. De minnél több tetkója van egy lánynak annál jobban tetszik😊. Egyebkent nekem is van tetovallasom. Jelenleg 2, es most fog majd keszülni harmadik. De meg legalabb 7-et akarok ezeken kivül😂.
20/F
Nagyon szeretnék egy tetovált barátnőt csakhat nem egyszerü😂
Hát igen, főleg hogy minden második lánynak tetoválása van, így elég nehéz.
A rengeteg tetkóról mindig az jut az eszembe, költhette volna valami hasznosabbra a pénzét. Amivel nincs baj, nekem aztán mindegy, de amikor tényleg egy lepukkant 1,5 szobásban lakik, hát... az gáz.
/ismerősnek a karjai voltak 500 ezer, egyenként/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!