A tetováló férfiak fel szoktak izgulni ha olyan helyen tetoválnak egy nőt?
Figyelt kérdés
tegyük fel hogy egy 10/10-es nőről van szó.
mik ezek a területek? comb is akár?
2020. aug. 5. 15:27
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hiszen ez a munkája része és arra koncentrál, amit csinál. Egy nőgyógyász se fog felizgulni ha szép a páciens, csak végzi a dolgát és nem úgy tekint a nőre.
3/4 anonim válasza:
Attól függ, hohy az esete-e a csaj. Volt kollégám, aki rányúlt a vendég mellére, lett is belőle balhé, és igen, sokan be is próbálkoznak a csajnál ilyenkor. De más férfi kollégák meg sosem adják jelét ha tetszik is nekik a csaj, teljesen normálisak, max akkor jegyzik meg, ha már elment a vedég, hogy hű de jó csaj volt. Nőként én is megnézem ha valakinek mondjuk jó a segge vagy csinos, mivel nekem ez kevésbé kényes szituáció, van hogy mev is dicsérem, ha valakin látszik hogy pl sokat sportol, de sose érnék máshol a vendéghez vagy nem kezdenék ki vele.
4/4 anonim válasza:
Ez attól függ, milyen az adott férfi tetováló temperamentuma. Volt kolléga aki konkrétan így csajozott, de volt aki a feleségét találta meg az egyik vendégben. Viszont olyat is ismerek, aki végzi a munkáját és csak egy bőrnek tekinti a jó nőket is a sok közül. Nőként se izgulok fel egy férfi vendégemre, mert az esetem, vagy épp látom hogy merevedése van mert nézi a melleim munka közben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!