Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szeretitek mikor bámulnak a...

Szeretitek mikor bámulnak a formák, mikor a testetek a tetkok átfonják?

Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem a kérdést?
2020. júl. 28. 20:10
 2/5 Metionin ***** válasza:
100%
Pont letojom, hogy ki bámul függetlenül attól hogy a tetkómat, a hajamat vagy a cipőmet bámulja épp.
2020. júl. 28. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nézek meg senkit az utcán, szóval 10-ből 9 esetben észre se veszem, ha bámulnak. Ha meg észreveszem, akkos csak szimplán nem érdekel. Nem igazán értem, miért kéne foglalkoztatnia annak, hogy mások mit gondolnak rólam, van ennél sokkal jobb dolgom is :D
2020. júl. 29. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem nincs még tetoválásom, de szerintem én örülnék a figyelmnek, amit a tetkóim kapnának.

Jelenleg annyira nem szeretem, ha bámulnak (azzal nincs gond, ha valaki futólag rám pillant, vagy pár mp-ig néz, de a hosszas bámulás ijesztő), úgyhogy azt pl nem szeretem, ha a fenekemen, lábamon, mellemen, vagy az arcomon legelteti tekintetét egy ismeretlen fazon

18/l

2020. júl. 30. 00:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi??
2020. júl. 31. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!