Szemöldöktetoválás után milyen eredményre kell számítani? Kérdés további része lent!
Figyelt kérdés
Másfél hete voltam szemöldöktetováláson, az elmúlt két napban potyogott le a varr. A probélmám az, hogy nagyon világos lett az alatta lévő szín. Fog ez még változni?
Jövő hónap közepén megyek korrekcióra gondolom ha így marad lehet rajta sötétíteni?!
28/L
2020. júl. 18. 17:45
1/5 anonim válasza:
Be fog sötétedni magától.
Nekem is ijesztő volt
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Bízok benne :)
2020. júl. 19. 02:39
3/5 anonim válasza:
Szia! Végül sötétebb lett? Nekem szemhéjra csináltak, most esett le a sérült hámréteg de alatta néhol konlrétan fehér maradt a bőröm és alig látszik a tusvonal.... Esetleg korrekció után jobb lesz?
4/5 A kérdező kommentje:
Szia igen “ sötétebb “ lett picit , de a korrekció utáni gyógyulás hozta meg a várt eredményt. :)
2021. júl. 6. 10:23
5/5 anonim válasza:
Jaj de jó, nagyon köszönöm a választ!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!