Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A tetoválás átütés után...

A tetoválás átütés után ugyanúgy dobja ki a színeket magából? Hogyan ápoljam?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja készítettem egy kisebb, 5x5-ös mintát a térdem alá. A térdem jól viselte anno a tetkózást, ellenben ezzel a mintával. Minden eszközöm steril, többször fertőtlenített, higiénikus a környezet. A szokásos ápolás mellett a minta a fele festéket kidobta magából, és két héten át be volt gyulladva. Ez volt az első ilyen eset. Tegnap átütöttem a satíros részeket, erre ma szintén egy csomó festéket kidobott a bőröm, és erősen be van gyulladva. A festékeket már más testrészemen használtam többször, így allergiás rájuk nem vagyok. Mitől lehet és mit tegyek ellene?

2020. júl. 15. 00:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem írj rá akinél csináltattad,az lenne a legjobb.
2020. júl. 15. 02:47
 2/4 anonim ***** válasza:
A kérdésből ítélve otthon sufnizol...gondolom a varrás technika nincs meg.
2020. júl. 15. 19:56
 3/4 A kérdező kommentje:
#2: Nem nevezném sufninak, mert Mestertől tanultam mindent.
2020. júl. 16. 00:18
 4/4 anonim ***** válasza:
73%

És a Mester™ nem modta mitől lesz dropout?

Ha be van gyulladva az vagy a higénia közben és a gyógyulás során, vagy az alapanyagok vagy a technika.

Esetleg túl korán mentél át rajta és belevarrtad az elhalt hámló bőrt a friss, érzékeny bőrbe ami alá jól berohadt.

Lehet valamire allergiás vagy, amire nem is gondoltál. Borotva csíkja, vazelin, stb.

Pigment, vazelin, tű szavatos még? A pigmenteket ki hogyan fogdosta össze? Hogy vannak tárolva?

Lehet sz ar kínai tűket vettél, amikbe bekerült a gyártás során szálló fémfulladék. Ez a bőr alatt allergiás reakciót vált ki.

Az is, valahol hiba csúszott a higéniába, vagy valamit nem jól tanítottak neked.

Ezernyi ilyen dolog lehet.

Emiatt nem sufnizunk, különösen ha éppen tele vannak a kórházak potenciálisan halálos fertőző betegekkel...de most már mindegy, menj, nézesd meg.

Egyébként elmesélnéd elejétől végéig mit hogyan csinálsz? Milyen a környezet?

2020. júl. 16. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!