Hogy nézne ki sok kis "ikon" tetoválás a lábfejen?
Tudom, nehéz így megmondani, de ha esetleg nektek van hasonló, vagy akár csak vélemény, annak örülnék..
Van egy színész, akit nagyon szeretek és úgy amúgy minden filmjét... Minden filmnek csinálnék egy logót (pl. napocska), ami a filmet jelképezi, amiben az illető szerepel. Viszont van 50 filmje már és még lesz. Arra gondoltam, hogy ezeket a kis jelképeket (amik egyébként pár vonalból állnak) varratnám a lábfejem belső-külső oldalára, viszont sok... Szerintetek? Jól nézne ki? Vagy gondolkodjak másban?
Na, - végre valami egyedi és fantáziadús ötlet, ami még jól is nézne ki! Üdítő koncepció a rengeteg “akarok egy tetoválást, de nem t’om, milyen legyen” kérdés melllett. 😄👍🏼
Viszont: mi van akkor, ha idő közben megutálod a színészt, mert mondjuk rossz irányba megy, olyan megnyilvánulásai törnek felszínre, amit soha nem hittél róla, illetve már teljesen másképp gondolsz az említett filmekre?
Köszi!
Nem történik ilyen. :D De egyébként mindegy, merre megy... A magánéletével nem foglalkozom, amit a filmeken keresztül ad és alkot, nekem az a lényeg.
Jól nézne ki? Nem lenne... sok?
Pont ezt mondta a tetoválóm is. :D De nehéz válogatni...
Köszönöm a választ!
Szóval... Jó a koncepció, csak máshogy?
Johnny Depp a színész.
Maradjanak , maradnak a jelképek, csak ne a filmeket szimbolizálják, hanem a életemet? Valami ilyesmi a tanács? :)
Nem rossz...
Hát, többféle megoldást is el tudok képzelni.
Elsőnek azt, hogy ha tényleg, ötven, akkor elkezdődne a lábfejen, majd egy filmtekercshez hasonlóan futna körbe a bokán egy icipicit fel a vádli alsó részére és a sípcsontra is. (a lábfejen semmi tekercs, mintha elszakadtak volna a képkockák és úgy szóródtak volna szét, ami így egész lábfejes téma+egy kicsit a láb alja)
Másodjára egy kicsit csökkenteni a mennyiséget és egy dupla U alakot képezni a maradékból úgy, hogy a lábfejed közepéről indulnának a lábujjak irányába, majd elkanyarodnának kifelé a külső talpél felé, majd azon végigfutnának, körbe a sarok felett, majd a belső talpélen egészen a nagylábujjig. Lábmérettől függ, hogy mennyi ilyen momento férne bele.
De el lehetne úgyis képzelni, hogy olyan apró ikonok, amik csak fixen 1-1 filmre utalnak csak és szétszórva a lábfejen minden irányba, mintha vödörből öntötték volna oda :) Viszont csak lábfejre lehet, hogy 50 kicsi minta is sok lenne, pláne úgy kell gondolni, hogy sajnos könnyen kopik és lesz rész, amit újra kell üttetni biztosan.
Figyu, őszintén, ez olyan ötlet mint amikor a karenek bele akarják írni a nyolc pujáuk nevét, születési idejét és személyi számát is ugyanabba az négy centis végtelen jelbe.
Zsúfolt lesz, kaotikus, és több helyet vesz fel mint hinnéd.
Minimál ikon kollázs:
(És nézd meg mennyi helyet foglal és számold meg hány kis ikonja van)
Amit én ajánlanék helyette:
Köszönöm!
Azt hiszem, elvetem ezt az ötletet... A filmtekercs nagyon jóóó! Sőt, ha kiválasztom a számomra legmeghatározóbb filmjeit és csak azok lesznek a kockákban, a többi is ott lesz ugye, csak "feltekeredve". :D
Utolsó: Ezek azért nagyon nagy ikonok, én inkább ilyesmire gondoltam:
De értem, persze!
Köszi mindenkinek!
Azokkal a parányi ikonokkal tuti nem tudsz egy egész filmet kifejezni úgy, hogy ne úgy fessen mint amikor Charlie az Always Sunnyban gyártja az összeesküvés elméletes falat.
A filmkockákon szerintem működne ez a körberajzolós stílus, segítene összefésülni a sokféle filmet. (De nézd meg ez is mekkora helyet foglal)
Szerintem az is működne, hogy több jellegzetes szerep egymás mellett felsorakoztatva, kb mint itt David Bowie jellemző korszakai:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!