Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 26 éves srác vagyok, és egy...

26 éves srác vagyok, és egy ideje már motoszkál bennem, hogy kéne valami tetoválás, de eddig még sose csináltam. Mit javasoltok? Többi lent.

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy az elmúlt pár évben, már inkább az a ritkaság, ha valakin nincs tetoválás. Nem feltétlenül érzem magam konform embernek, ugyanakkor kacérkodom, valamilyen kisebb tetoválás csináltatásával, viszont van pár kétségem.

1. Családi és ismerősi körömben eddig senkinek se volt tetkója, nem is mindenki nézte jó szemmel. Amikor megkérdeztem egy ismerőst, ő rögtön lebeszélt, mert mondtam, hogy meg nincs konkrét minta a fejemben, és hogy úgy is megbánom idővel..

2. Munkaválasztás előtt vagyok. Bár tudom, hogy egész testes vagy karos tetkóm sose lenne, így ez az állásinterjún nem osztana és nem szorozna.

3. Megbízhatóság. Ettől még régebben tartottam hogy ha olyan helyre megyek, biztos nem fertőtlenítwnwk eléggé, és mivan ha elkapok valamit. Egyelőre ennyi, ha még eszembe jut vmi leírom.

Volt más is, akinek hasonló dilemmája volt, de túllenült rajta és letett róla vagy pont hogy megcsináltatta?

2020. júl. 5. 15:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a tetovalas egy olyan dolog amit jobb ha elhatarozol elore.

legyenek konkret terveid, hova es mit akarsz, a legkisebb elkepzeles is segit, ha elmondod a tetovalonak o keszit rola egy mintat es esetleg tovabb is fejleszti. mindenkepp minosegi szalonba menj, ahonnan jokat hallasz, stb. inkabb kolts ra sok penzt, mert egesz eletedben viselni fogod. nekem az elso tetovalasom a szuleimmel volt kapcsolatos, mar en is nagyon akartam tetkot de nem volt elkepzelesem. igy a szuleim evszamat varrattam a combomra. az hogy az ismeroseid mit mondanak szerintem senkit se erdekel, ez a te tested nem pedig az oveke. csinald vele azt amit szeretnel, csak ne valami rasszista jelkep legyen es ne a kezfejedre/arcodra/nyakadra stb tedd ami feltuno es esetleg beleszolhatnak munkahelyen. ahol az ing es a nadrag eltakar, oda nyugodtan mehet.

2020. júl. 5. 16:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ez tök jogos. Plusz igazabol az utobbi idoben kezdtem el edzeni, meg futni, es nem tudom mennyiben befolyasolja majd a teko helyet. Nyilvan egy nyegle karra azert kevesbe erdemes mint egy szépen kiformazottra.
2020. júl. 5. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!