Egy tetoválás segíthet leküzdeni a legnagyobb fóbiám?
Figyelt kérdés
amióta az eszemet tudom rettegek a pókoktól. de nagyon durván. arra gondoltam, hogyha csináltatnék egy pókos tetkót, akkor mivel többször látnám ezt, ráadásul magamon, így megszokottabb látvány lenne. a pókos tetkók egyébként is tetszenek.
szerintetek beválhat?
2020. jún. 24. 15:19
2/13 anonim válasza:
Úristen!!!! Egy pár napja szó szerint erre gondoltam:D
Durva araknofóbiám van,és jól hangzott de aztán rájöttem hogy ha hirtelen csakúgy ránézek,hogy mondjuk megfeletkezem róla,hát szó szerint pánikrohamot kapnék:D
De neked ettől függetlenül beválhat,én inkább akkor csináltatok ha sikerült teljesen leküzdenem:)
3/13 anonim válasza:
Szerintem ne csináltasd, mert megbánnád hosszú távon.
5/13 anonim válasza:
Akármennyire szeretem a tetoválásokat, szerintem nem ez a megfelelő módja a fóbia leküzdésében.. Ezt a pénzt inkább terápiába fektesd.
6/13 anonim válasza:
Szintén gyűlölöm a pókokat, de eddig eszembe sem jutott, hogy magamra varrassam. Ilyen ronda dög az én bőrömre biztosan nem kerülne, főleg nem ilyen okból kifolyólag.
7/13 A kérdező kommentje:
en nem tartom oket rondanak es dognek, csak iszolygok toluk ahogy masznak. az utalat es a felelem teljesen mas dolog, en nem utalom oket. azert szeretnem felvarratni, mert ez lehetne egy emlek is azutan miutan kigyogyultam ebbol a fobiambol, es szeretnem lekuzdeni. es szakemberhez is jarok aki segit ebben.
2020. jún. 25. 15:47
8/13 anonim válasza:
Szerintem csak lejáratod magad a tetoválással. Amúgy is milyen memóriád lehet ha állandóan emlékeztetned kell magad?
9/13 anonim válasza:
Megtudhatnánk, hogy mennyi idős vagy? Szerintem ezt később megbánnád. Normális esetben nem azért varratunk magunkra mert félünk az adott dologtól.
10/13 A kérdező kommentje:
22 vagyok
2020. jún. 25. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!