Egy nap kb hányszor kell bepanthenel le kenni a tetoválást ? És ha már teljesen le hámlot akkor mivel kenjem hogy ne kopjon ki ?
Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 15:16
1/7 $$$$$ válasza:
Kb.4 oran kent kend át bepanthenel. Amikor alszol akkor nyilvan nem kell. Ha lehamlott utana pedig testápoloval kend. Itt am jol le van írva:
2/7 A kérdező kommentje:
Egy hete kenem már bepanthen kenőcsel ,nem lesz belőle gond? Mert van olyan is hogy bepanthen krém és csak most vettem észre hogy azzal kellen keni :/
2020. jún. 20. 15:32
3/7 anonim válasza:
Elmész tetováltatni, de még helyesen írni sem tudsz. Milyen prolis logika szerint gondolod hogy halmozni kell az igénytelenséget?
4/7 anonim válasza:
Gond biztos nem lesz belőle. Egyébként milyen a tetoválás körül a bőröd? Szükség van még egyáltalán a krémre? Nekem az első tetoválásomnál nem igazán mondtak semmit, csak hogy 2 napig legyen rajta a fólia. Egyszer-kétszer levettem a fóliát, bekentem, majd visszafóliáztam. Utána én már egyszer sem kentem, mert nem éreztem szükségesnek. (De van ismerősöm, akinek van pár bandatetkója, ő azt se tudta hogy mi az a fólia meg hogy minek kell kenni, mert amikor ő csináltatta azokat, akkor ez még nem volt divat egyáltalán.)
5/7 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló , ki a picsa kiváncsi a te semit mondó válaszodra ? JA SENKi !!!! Úgyhogy lőd le magad , mielőtt más tenné meg , ja meg szm ez nem egy helyesírási verseny hogy te el donzsd hogy hogyan is írok mert egyáltalán nem érdekel , itt mindenki kedve szerint ír úgy ahogy szeretne , neked elég szar életed lehet hogy itt másokban bele kötsz , sajnállak 😅🤣 offold magad élettelen !
2020. jún. 20. 20:21
6/7 anonim válasza:
Ha már egy hete kened, elég lesz, válts testápolóra. A kenőcs amúgy tökéletes, ezen ne aggódj. /tetkós/
7/7 Zsolo79 válasza:
Ha ajánlhatok egy kenőcsöt a bepanten hejett,meglásd sokkal jobb lesz! A neve burov, ez egy kevert krém a patikában készítik el neked kis tégelybe adják! Nincs jobb ettől! Ezzel napi 3 szor kendd be!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!