Mennyire fáj egy tetoválás az alkar belső oldalára?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 16:08
2/7 anonim válasza:
személytől függő. apám azt mondta neki nagyon fájt,de most lehet neked annyira nem fog fájni.
3/7 anonim válasza:
Nekem csak egy kb fél centis csíkban fájt egy kicsit jobban, egyébként nem.
4/7 anonim válasza:
Sokan mondják így úgy fáj, majd ha meglesz az alkar tetkóm és a bordatekóm is elmondom xd
5/7 anonim válasza:
Nem fáj, kellemetlen. Csuklón viszont mindent visz.
6/7 anonim válasza:
Attól függ mekkora. Nem a világ vége de nyilván ahol vékonyabb a bőr ott jobban fáj. De egy szemléltetésben. Külső kar es vastagabb bőr részek 10/5
Belső kar és vékony bőr részek 10/8
Csont mellett 10/10
Belső csukló 10/ össze fosod magad
Nekem a testem minden részén van kisebb nagyobb, szóval nem hasra ütés szerűen mondom :D
7/7 anonim válasza:
Nekem a csuklómon nem fájt...a lábfejemen viszont igen. Mondjuk akkor hosszabb idő maradt 2 között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!