Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválókhoz szól a kérdés;...

Tetoválókhoz szól a kérdés; Egy tetoválónak van joga rólad tovább adni bármilyen infót 3. személynek?

Figyelt kérdés
Egy fiatal nő tetovált. Egész jól elbeszélgettünk. Mondta is ha arra járok nézzek be kijön beszélgetni. Második alkalom után nem akart válaszolni. Semmit. Aztán egy ismerősöm aki név rokonom is elment hozzá. De nem én küldtem, alapból nem is tudtam róla. Csak később mondta hogy a nevemre hivatkozva elsőnek elhajtotta öt... Azóta csak hallom magamról a sztorikat. Egyik se gáz, mert minden oké volt. Rendes voltam, jó vendég, és illedelmes. Szóval arra tudok gondolni hogy behisztizett mert nem akartam beszélgetni vele? Nem is tudom, de a kérdés, hogy egy ehez alapból van joga? Vagy ezt eldöntheti maga hogy diszkrét-e vagy sem?

2020. máj. 27. 07:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Erkölcsileg nem szép dolog.

Biztos, hogy a tetkós a forrás??

Nincs más közös kapocs?

2020. máj. 27. 07:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Erkölcsileg nem, de jogilag simán, semmilyen titoktartás nem övezi ezt a szakmát.
2020. máj. 27. 19:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor ezzel még is kaptam a választ a kérdésemre. Köszi :)
2020. máj. 27. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!