Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » (SOS)Lehet abbol bajom, ha...

(SOS)Lehet abbol bajom, ha beforditva gyogyul a piercingem?

Figyelt kérdés
Titokban szurattunk septum piercinget baratnommel, ( nem, nem vagyok kivancsi ezert beszolasokra) ezert egybol be is hajtottuk az orrunkba.azota egyszer kihajtottuk. Eleg nehez es maceras, mivel pont kozepre lett szurva, es ahhoz, hogy beforditsd fel kell tolni a piercinget, ami valljuk be oszinten egy friss piercing eseteben nem tul tanacsos. Na itt kezdodik a problema. A golyok eleg nagyok, ezert nehezen megy at. Kicsir felek attol mi van ha kicsit bedagad es ki se fogom tobbet szedni onnan. Most melyik a jobb otlet. Annak ellenere, hogy nem kene, forditsam ki ujra, hogy kisebb golyokat tegyek ra, vagy remeljem a legjobbakat es amig be nem gyogyul hozza se nyuljak ( a fertotlenitest leszamitva)

2020. máj. 26. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem lesz belőle baj, de azért kezeld rendszeresen legalább 3 héten át octenisepttel.
2020. máj. 27. 22:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Ó azzal nem lesz gond, amikyen vagyok, egy nap vagy 10szer fertotlenitem (tudom az se jo)
2020. máj. 28. 01:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!