Tetovált lányok? Ismerkedésnél hátrányt jelent,hogy ki vagytok varrva?
Ez attól is függ milyen az összhatás.
Van amikor menőn és vonzón néz ki ez egy pasin, de sokszor proli hatást is kelt.
Első válaszoló újra olvasd át a kérdést, ez most nem ment..
Amugy nekem személy szerint az összkép a lényeg.
Van aki tele van tucatvirággal, hát legyen.
Nem döntő jelentőségű a szememben.
Ha nincs 1 sem, az sem baj.
Piercingeket nem szeretem viszont egy nőn.
Szerintem attól iss függ,hogy az adott embernek milyen tetoválásai vannak.
Nyilván ha egy bazi nagy horogkereszt lenne a vállamon akkor nem sok ember közeledne hozzám,hogy megismerjen.
Persze vannak olyan emberek,akik furcsának,ijesztőnek vagy visszataszítónak találják a tetoválásokat és nem érdekli őket milyen tetoválásuk van,de az más kategória.Szerintem,aki ilyen szélsőségesen külső alapján válogatja meg,hogy kivel szeretne megismerkedni,meg sem érdemli,hogy megismerjen.
Én olyan közegbe járok,ahol a tetoválás és a piercing egyáltaln nem hátrány az ismerkedéshez,mert egyrészt ők is kedvelik az ilyet másrészt meg nem a külső náluk az elsődleges.
Attól függ hogy mennyire?!
Láttam olyat hogy a fejen volt tetoválás.
A szép az kívánatos, ha sok az undorító.
Nem hiszem, hogy hátrányt jelentene. Hiszen sok fiunak tetszenek a tetovált lányok. Köztük nekem is. Sőt nekem jobban tetszik egy olyan lány akinek van tetkoja mint akinek nincs.Minnél több tetkó van egy lányon nekem annál jobban tetszik. Valahogy én nagyon tetko mániás vagyok. De még jo pár embert ismerek akiknek szinten nagyon tetszenek a tetovált lányok.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!