Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Másodjára kopik ki a tetoválás...

Másodjára kopik ki a tetoválásom. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Egy hete voltam újraütetni - ingyen csinálta - ugyanannál, akinél először is. Szóval nem szallonban, hanem háznál, de szallonban is dolgozik az illető, illetve háznál is tökéletesen megcsinálta az ismerősömnek.

Nekem csak egy pár centi átmérőjű tetoválást csinált, de ismét kopik, pedig mindent úgy csináltam, ahogy mondta.

Azt mondta, hogy 6-7 napig fóliázzam esténként, napi kétszer legalább mossam át, s Bepanthen plussal vékonyan, de napi legalább ötször kenegessem.

A tetoválás a csuklómon van, egy resze már a csukló csontomon, se az egész kopik.

Érdemes elmennem szalonba inkább? Vagy nem a tetováló csinálja rosszul?

2020. máj. 8. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ember (bőr) függő! Vagy lehet $z@r a festék.
2020. máj. 8. 18:12
 2/5 anonim válasza:
100%
Nem tudom, hogy ittál-e, de nem szabad előtte, illetve utána alkoholt inni mert kioldja a festéket.
2020. máj. 8. 18:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 😊
2020. máj. 9. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
A kezelés módja nem a legjobb. Fóliázni max 1-2 napot tanácsos pláne az ilyen pici tetoválásokat, ha nagyobb akkor persze inkább 3 nap javasolt meg ha olyan helyen vagy akkor fedni, nehogy belemenjen valami. A bepanthen plus se jó, sima Bepanthen kenőcsöt vegyél rá. Sokkal tovább hidratál, nem hagyja kiszáradni a tetoválást, lehet ezért dobálja ki neked a festéket, mert a plus vizes krém, a kenőcs pedig zsírosabb. Este se kell fóliázni 1-2 napnál tovább, de amíg le nem hámlik teljesen, mindig legyen vékonyan bekenve. egy tetováló
2020. máj. 15. 13:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! 🤗
2020. máj. 16. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!