Mennyire fáj a septum piercing?
Sziasztok!
Hétfőre kaptam időpontot a piercingeshez, és már eléggé izgulok. :D Elég magas a fájdalomküszöböm, van két tetoválásom illetve egy helix piercingem egyik sem volt fájdalmas.
Azonban a septumtol tartok egy kicsit. Kinek mi a tapasztalata vele? Sokáig gyógyult? Porcba szúrják, vagy alulra a nyálkahártyába?
Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy láttam, hogy a patkó alakú ékszert befelé fordítva el lehet rejteni, ez egy frissen szúrt ekszernél mennyire megoldhato? Nagymamámmal elég gyakran találkozom tekintve hogy a szomszédunk, és jobb lenne ha nem tudná meg. :D
Köszönöm szépen a válaszokat!
21L
ja es alapbol en beforgatva kertem, mert nekem szuleim nem akartak hogy legyen (azota se tudjak)
de en rogton mar forgatgattam ide oda, persze jobb ha pihen meg az elejen eleg fajdalmas is volt ha forgattam de muszaj volt
azt meg figyeld meg hogy eleg szeles legyen a patko ahhoz hogy be tudd forgatni:)
Na leirom a tapasztalataim: :D
Holnap lesz egy hetes a septumom. Amikor odaertem a szalonba és lefeküdtem arra a kis ágyra erősen gondolkodtam rajta hogy "Jézusom én ezt most inkább mégse", de oly a régóta szeretném ha nem most akkor máskor megcsinaltatom, szóval essünk túl rajta. :D
Hát egy szó mint száz nem volt valami kellemes. A piercinges iszonyat jó arc volt, végigpoénkodta az egészet nagyon jó volt a hangulat is. De ez nem változtat a tényen, hogy baromira fájt, nem szoktam pedig anyázni fájdalomtól, de most sikerült. :D Pedig tényleg azt hittem jól bírom az ilyesmi dolgokat.
Az nagyon fájt amikor átszúrta, mondjuk nem is kapkodta el, tuti amiatt is, de amikor áthúzta a PC-t akkor még a víz is levert. :DDD
Szóval fájt. A jó hír viszont az, hogy már egyből utána sem volt semmi baja és azóta sem. Persze érzékeny, és ha belekapok akkor fáj, de már most egy hét után a napi kenegetésnél lévő mozgatás sem fáj annyira. Tehát nem fáj úgy mint mondjuk a helixem, ami akkor is fájt ha nem értem hozzá egyáltalán. Ez olyan mint egy fülbevaló, nem érzem hogy ott lenne.
A másik amit tapasztaltam, hogy sokszor 'piszkos' lesz az ékszer ami miatt óvatosan meg szoktam mosni mielőtt bekenem. Nyilván a seb gyógyulási folyamata latt is keletkezik némi folyadék, stb ami rászárad az ékszerre emiatt nem lehet forgatni csak ha előbb óvatosan lemosom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!