Banduc kérdése:
Valakinek csináltak mar tetoválást a bal bordái felett? Ha igen mennyire fájt?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam, hogy csináltatni oda egyet de azt olvastam, hogy elég kellemetlen. És amit kinéztem az nem pont egy egyszerű rajz. Ezért lennék kíváncsi olyan emberek véleményére is akik már átestek ezen, és érdekelne, hogy ők mit tapasztaltak és, hogy hova mentek megcsináltatni maguknak.2020. ápr. 23. 15:08
1/2 Sunshinedoll válasza:
Nekem a jobb bordám felett van, nem fájt. Viszonylag kicsi minta, 1 óra alatt kész volt. Nyilván nagy minta jobban fáj.
2/2 applepie98 válasza:
Nekem a bal mellem alatti felirat harmada nyúlik fel addig, borzasztóan féltem a rémtörténetek miatt hogy mennyire fáj, feleslegesen. Egyáltalán nem fájt, kicsit csikis is volt (pedig alapból nem vagyok csikis). De nyilván emberfüggő, viszont ettől függetlenül szerintem ne parázz, ha igazán szeretnéd oda a tetkót, ha fáj is, az utána levő jó érzésért hogy végre ott van, meg fogja érni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!