Ki a legjobb sminktetováló az országban?
Patkós Alexandra és Méhn Tünde tűnik a legjobbnak a képeik és internetes vélemények alapján. Utóbbi szimpatikusabb mert hozzá nem kellene annyit utaznom.
Akinek van személyes tapasztalata légyszi ossza meg velem.
Nitsch Bettinára szavazok
(voltam nála)
Wow köszönöm szépen! Rákerestem és nagyon profinak tűnik, mostmár jobban tetszik mint akiken eddig gondolkodtam!
Szuper
Hollós Dóra!!
Az Essential Beauty szalon, budapest belvárosában. Luxus környezet, gyönyörű szalon. Profi, végtelenül kedves kozmetikusok, sminktetoválók.. Életem egyik legjobb élménye a szemöldöktetoválásom. Mindenre odafigyeltek, a legapróbb részletekig, nem kapkodnak, annyi időt szánnak rád, amennyit szeretnél. A munkájuk csodás.
Nitsch Bettinánál én is voltam, de nem vagyok elájulva tőle. Pontatlan, elnagyolt, cseppet sem lett szimmetrikus - nem is vonalazta be előtte a szemöldökömet, csak úgy nagyjából rajzolta meg a leendő új szemöldök korvonalait. Pont ezért egyik lejjebb kezdődik, mint a másik, iszonyat ciki.
Kedvesnek kedves, de szakmailag nem jó - cserébe drága - 3-4 hónapos várakozási idő után 110.000 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!