Miskolci minőségi tetoválószalon mit ajánlanátok?
Szia! Személy szerint az Ink Progress Studiót tudom ajánlani, de egyébként van 6-7 igen jó szalon a városban.
Említetten kívül Legendary 60's, Kriminal, Tattoo Store, Tattoo Pont, esetleg Liberty, Vulkán (utóbbi régen gagyi volt, állítólag már jó).
Facebookon nézz utána ezeknek, egyrészt mert a többség szerintem egyáltalán nem tart nyitva most, másrészt meg átböngészed a képeket, stílusokat. Persze maga a konkrét tetováló művész is fontos, nem csak a szalon. De ha valami kisebb, könnyebb, átlagosabb tetoválást akarsz, akkor nem kell nagyon válogatni. Teljes kar, teljes hát vagy nagyon egyedi stílus esetén már érdemes lehet konkrétabban is nézelődni. Vannak egyébként országosan topnak számító művészek is Miskolcon, pl. Kiss Csabi (Ink Progress) vagy Xu Yi Lili (Tattoo Pont), de ők általában sok-sok hónapra be vannak táblázva előre.
Tervezést mindenhol megcsinálják, az alapvetően hozzátartozik a tetováláshoz. Persze nem árt, ha már konkrétabb ötletekkel mész oda.
Szia
ZSOLCAI Kapu 22.
Az nyitva van"ilyenkor is"
A második válaszoló által javasolt szalon az
Artistico & Lukas Art. Nekem kicsit amatőr beütése van a munkáik többségének, de egyébként nem rossz.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
#1. Teljes kart akarok, válltól le teljesen kézfejre tele az egész karom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!